دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق امریکا می گوید که در صورت عدم بازگشت او به کاخ سفید در انتخابات ریاست جمهوری اقتصاد امرکا به کلی فرومی پاشد.
به گزارش انصار به نقل از راشاتودی، ترامپ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی وی موسوم به «تروث سوشال»، سناریوی شومی را به تصویر کشید و نوشت: بازار بورس فقط به این دلیل مثبت است که مردم انتظار دارند که من در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ برنده شوم.
وی ادامه داد: اگر برنده نشوم، پیش بینی من این است که بازار بورس بدتر از سال ۱۹۲۹ «سقوط» خواهد کرد- یک ریکارد بزرگ!!!
رییس جمهور سابق امریکا مدعی شد: تنها چیزی که اقتصاد را «زنده» نگه داشته، بقایای آن چیزی است که در دولت ترامپ به دست آوردیم. در دولت جو بایدن، تورم بالا قدرت خرید مصرف کننده را کاملا از بین برده است.
استدلال ترامپ این است که آمار و ارقام رسمی دولت بایدن که از افزایش حدود ۱۷ درصدی قیمت ها پس از مراسم تحلیف وی در سال ۲۰۲۱ حکایت دارد، واقعی نیست ونرخ واقعی تورم دوبرابر رقم اعلامی است. به گفته وی، روش قدیمی اندازه گیری تورم، نرخ واقعی را بیش از ۳۰ درصد نشان می دهد. در دوران ریاست جمهوری بایدن، تورم به بالاترین رقم در ۴۰ سال اخیر رسید اما در ادامه روند کاهشی پیدا کرد.
سقوط بازار بورس در سال ۱۹۲۹، آغاز ورود اقتصاد امریکا به مارپیچ مرگ بود و در جریان آن، شاخص «داو جونز» ۸۹ درصد از ارزش خود را ظرف سه سال از دست داد و تا دو دهه بعد نتوانست به طور تمام کمال خود را احیا کند و جنگ جهانی دوم به احیای اقتصادی امریکا کمک کرد. این تورم چندین مولفه داشت که از جمله آن می توان جهش های نرخ بهره فدرال رزرو اشاره کرد.
براساس نظرسنجی ها، عدم رضایت از عملکرد بایدن در یک ماه گذشته ریکاردهای جدیدی را ثبت کرده است به طوری که براساس نظرسنجی دانشگاه مونماث، تنها ۳۴ درصد از رای دهندگان واجد شرایط، از عملکرد او راضی بودند.
براساس اعلام فدرال رزرو نیویارک، به رغم پافشاری کاخ سفید درباره قابل اتکا و سلامت بودن شرایط مالی امریکا، بدهی کارت اعتباری مصرف کنندگان این کشور ماه گذشته ریکارد تاریخی را ثبت کرد. همچنین تحلیلگران بانک جی پی مورگان چِیس اوایل ماه اعلام کردند که تمام امریکایی ها غیر از یک درصد آنها، هر نوع پس انداز مازادی را که در جریان همه گیری کووید-۱۹ جمع کرده بودند از دست داده اند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/29351